Wij zijn Devristo

Een kijkje achter de schermen.

Wie zijn wij

Wij zijn Chris Tanaskoski en Nikola Aleksovski, de oprichters van Devristo. Na tien jaar in de IT te hebben gewerkt, besloten wij in 2016 onze ondernemersdroom na te jagen. Dit was de start van Devristo!

Bij Devristo komt onze IT achtergrond samen met onze Macedonische roots. Chris is half Nederlands/half Macedonisch en woont en werkt vanuit ons kantoor in Rotterdam. Nikola werkt vanuit ons kantoor in Skopje, Noord-Macedonië, net als veel van onze remote developers.

Samen hebben wij een groot netwerk aan developers in Noord-Macedonië. Developers die goed zijn opgeleid, ruime ervaring hebben én toegewijd zijn aan onze klanten. Dat we met onze Macedonische achtergrond twee werelden kunnen verbinden, vinden we gaaf!

0 jaar ervaring

Wat we doen

Met Devristo helpen we vooral scale-ups in Nederland. Chris is jullie contactpersoon vanuit Rotterdam. Samen met Nikola en het team in Skopje worden de juiste developers geselecteerd en zorgen we dat de developer wordt klaargestoomd voor jullie project.

Als we onze klanten vragen waarom ze voor Devristo kiezen, gaat het niet alleen om het niveau van de vaardigheden van onze developers. Maar vooral ook het gevoel dat de developers écht onderdeel zijn van het team!

Founders

Chris Tanaskoski

Nikola Aleksovski